Een goede brandbeveiliging redt levens

Brand is een reëel gevaar dat jaarlijks tal van doden, gewonden en schadegevallen veroorzaakt. In een mum van tijd kan een woning of bedrijf in lichterlaaie staan. Laat uzelf, uw werknemers of uw gezinsleden geen risico lopen en investeer in een degelijk beveiligingssysteem. Met een goede brandbeveiliging kunt u niet alleen uw materiële zekerheid, maar ook levens redden!

Totaalpakket, voor woningen en bedrijven

Securios staat in voor de brandbeveiliging en brandmelding in zowel particuliere woningen als winkels en bedrijven. In een woning wordt dikwijls gebruik gemaakt van autonome branddetectoren of branddetectoren gekoppeld aan uw inbraakcentrale, dit kan zelfs draadloos. Voor grotere gebouwen kiezen we eerder voor een conventioneel brandsysteem of een analoog adresseerbaar brandsysteem.

Wij werken in samenwerking met u, een plan voor de brandbeveiliging uit volgens alle wettelijke bepalingen en naar uw budget. Zo’n plan kan niet alleen branddetectie bevatten, maar ook pictogrammen en veiligheidsverlichting.

Wij garanderen de kwaliteit van onze installaties. Daarom gebruiken we uitsluitend toegelaten beveiligingsmaterialen en installeren we deze conform de geldende normen en voorschriften. Al onze materialen zijn dan ook voorzien van een Bosec-certificaat.

Wilt u weten wat uw beste optie is? Neem even contact op met ons. Wij overlopen de verschillende mogelijkheden en geven vrijblijvend advies voor uw specifieke situatie.