Het belang van camerabewaking

Vandaag de dag wordt de behoefte aan camerabeveiliging steeds groter. Wacht niet tot dat u een slachtoffer bent geweest van diefstal, homejacking of een overval in uw woning, winkel of bedrijf. Camerabewaking is de enige manier om te weten te komen wat er zich heeft voorgedaan tijdens uw afwezigheid. Daarom is een goede bewakingscamera en de positie van deze camera’s zeer belangrijk om ongewenste activiteiten, overlast of misdrijven te voorkomen.

Camerabewaking heeft ook een preventief effect, hierdoor zal een gelegenheidsdief/inbreker 2 keer nadenken. In het geval van een diefstal of inbraak neemt de camera heel wat informatie op. Hierdoor is het mogelijk om opgenomen beelden te bewerken, erop in te zoomen en de kwaliteit ervan te verbeteren. Maar u kunt bijvoorbeeld ook een melding krijgen bij beweging of via het internet overal ter wereld uw beelden live bekijken.

Aansluiting op alarmsysteem

De camerabewaking van Securios is volledig integreerbaar met uw alarmsysteem, dit maakt het mogelijk tijdens een alarmmelding een inbraak te verifiëren, al dan niet met tussenkomst van een meldkamer. Bij detectie door het alarmsysteem worden de camerabeelden automatisch verzonden naar de Meldkamer. Dankzij de juiste camera op de juiste plaats kan hierdoor de situatie op de voet gevolgd worden en gepast gereageerd worden.
Wij staan onze klanten graag bij in het administratief en wettelijk dossier betreft de camerabewaking: aangifte bij de Privacy Commissie en eventuele verplichtingen volgens de CAO68.

Jouw camerabewaking aangifte kan je hier doen.