De dag van vandaag zijn goede alarmsystemen geen overbodig luxe meer. Steeds meer wordt er vertrouwd op een goed alarmsysteem om zich te wapenen te inbraken. Inbraakbeveiliging is niet alleen nuttig om een inbraak of een poging tot te alarmeren, alarmsystemen schrikken potentiële inbrekers eerst en vooral af. Het werkt dus ook preventief.

Securios beveiliging zorgt eerst en vooral voor een grondige risico analyse, op basis daarvan wordt er samen met de klant een beveiligingsplan opgesteld. Wij adviseren steeds een kwaliteitsvol alarmsysteem en met een gebruiksvriendelijke bediening. Onze offerten zijn geheel vrijblijvend en worden steeds opgesteld naar de wensen van de klant. Wij plaatsen elke installatie met de grootste discretie en met veel zorg voor een nette afwerking. Dankzij het jaarlijks onderhoud blijven wij voor uw alarmsysteem zorgen, zo kunnen een optimale werking van uw beveiligingssysteem blijven garanderen.

Voordelen Securios alarmsysteem

Securios beveiliging biedt zowel bekabelde als draadloze alarmsystemen aan en dit met eenzelfde systeem. Zo kunt u naast het bekabeld systeem steeds draadloos uitbreiden. Dit heeft enkele grote voordelen:

  • Zeer gemakkelijk te installeren – geen kabel, breekwerk of zware ingrepen
  • Mogelijkheid om nadien gemakkelijk uit te breiden
  • De duurdere componenten worden gecompenseerd door de snelle installatie
  • 7 jaar garantie op alle onderdelen
  • Zeer groot draadloos bereik
  • Onze alarmsystemen dragen het incert-kwaliteitslabel

inbraakbeveiliging

Onze alarmsystemen zijn zeer geavanceerd, vernieuwend en toch gebruiksvriendelijk, dankzij de applicatie voor de smartphone en de toegang via een webpagina kunt u gemakkelijk uw alarmsysteem aan of uit zetten, een poort openen, lichten aanzetten, uw logboek en instellingen opvolgen… en dit alles vanop afstand.

Steeds meer wordt er gebruikt gemaakt van totaalconcepten, zo kunt u ook branddetectie, toegangscontrole integreren in uw alarmsysteem. De alarmering van het alarmsysteem kan op verschillende manieren gebeuren. Eerst en vooral door de binnen- en buitensirene, dit is niet alleen handig voor u –bv bij inbraak of brand- maar ook voor uw buren, zo wordt de sociale controle nog groter. Daarnaast wordt u gewaarschuwd via uw telefoon door het alarmsysteem of de meldkamer.