Voordelen van toegangscontrole

Toegangscontrole heb je in verschillende soorten en maten. Wij installeren zowel autonome systemen voor één toegangsdeur of garagepoort tot toegangssystemen voor een volledig gebouw. Elk project is maatwerk, dit heeft enkele voordelen..

  • Vervang uw sleutels door badges, een code of zelfs uw vingerprint.
  • Controleer wie, waar en wanneer binnen kan.
  • Met enkele muisclicks schakelt u een welbepaalde code of badge meteen uit.
  • U beschikt over een volledige historiek van wie welke ruimte betreden heeft.
  • Een koppeling met uw alarmsysteem of camerabewaking behoort tot de mogelijkheden, dit kan ook met stand alone sytemen.
  • Toegangscontrole kan zowel gebruikt worden voor deuren maar ook voor poorten of slagbomen

 

toegangscontrole

 

Videoparlofonie

Niet binnen zonder bellen

Soms is het handig om te weten wie er voor de deur staat als er wordt aangebeld. Zo hoef je ongewenste personen niet binnen te laten en voor vrienden en familie kan je de deur vanop afstand openen. Met videoparlofonie haal je dus enerzijds comfort in huis, anderzijds bouw je een zekere veiligheid in. Met de nieuwste systemen kunt u zelfs zien wie er aan uw deur staat, als een bezoeker aanbelt dan kan u de oproep beantwoorden via de vaste binnenpost, of via uw smartphone of tablet. De binnenpost is uitgerust met een geheugen en registreert elke oproep aan uw buitenpost.

Indien u niet aanwezig bent dan kan u de oproep met beeld en klank bekijken en beantwoorden met uw smartphone, en dit eender waar ter wereld. Bij afwezigheid kan de bezoeker een boodschap inspreken die u later kan bekijken op uw binnenpost.

Uw videoparlofoon is ook volledig integreerbaar met uw camerabewaking systeem, zo kunt u uw buitenpost gebruiken als extra bewakingscamera.